Ingyenes kártérítési tanácsadással állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére. Töltse ki és küldje meg részünkre a kárkalkulátor adatlapot, és 24 órán belül visszajelzünk Önnek baleseti kártérítési problémájával kapcsolatban.

Országosan kiépített személyi sérülésekre szakosodott jogi tanácsadó és szükség esetén teljes körű képviseletet ellátó partnerekkel állunk a károsultak és hozzátartozóik rendelkezésére!

Jogi partnereink Pest, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Fejér, Komárom-Esztergom, Baranya, Somogy, Zala megyékben is elérhetőek, szükség esetén személyesen is felkeresik a mozgásképtelen sérülteket.

Tanácsadási szolgáltatásunk teljes mértékben ingyenes, az előzetes helyzetértékelés, az eset feltérképezése és egy előzetes kárigény kalkuláció elkészítése erejéig.

Hívjon bennünket: +36 20 440 3030, vagy írjon: info@tarsabajban.hu

Adatlap és felkérés kárrendezési tanácsadásra

Ön most díjmentesen igénybe veheti biztosítási szakértőink segítségét és lehetősége van egy előzetes, tájékoztató kalkuláció kérésére is.

Az adatlapon megadásra kerülő baleseti sérült, illetve elhalálozás esetén a hozzátartozója az adatlap elküldésével felkéri tanácsadásra a Társ A Bajban Személyi Sérültekért Egyesületet a később részletezett személyi sérüléssel járó balesettel kapcsolatban, egyúttal felkéri a kárigényének érvényesítéséhez szükséges jogi érdekképviselet megszervezésével.

Az Ön által elküldött adatok alapján készítünk egy becsült kalkulációt közlekedési baleseti káráról, mely kalkulációt egy díjmentes személyes konzultáció alkalmával ismertet Önnel jogi szakértő partnerünk.

Kérjük, figyelmesen töltse ki az alábbi adatlapot!

Kárkalkulátor adatlap

  • Károsult adatai

  • (Kérjük, írja le nekünk röviden a baleset körülményeit.)
  • (Kérjük határozza meg a pontos címet, külterület esetén az út megnevezését és a km-t.)
  • Pl.: törések, zúzódások, vérömlenyek, bénulás, fogazat sérülése, végtag elvesztése, stb.,) Amennyiben van rendelekezésre álló irat, kérjük, szíveskedjék feltölteni!
  • Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, pdf, heic., Max. file size: 10 MB.
    Legnagyobb méret: 10MB
  • Társ A Bajban Személyi Sérültekért Egyesület jelen adatlap aláírásával egyidejűleg tájékoztatja a személyi sérült károsultat, hogy több személyi sérüléses kártérítésre szakosodott ügyvéddel áll tartós együttműködésben, melynek keretében az Egyesület jogi partnerei ingyenes jogi tanácsadással állnak a jelen adatlapban megadott károsult rendelkezésre. Egyesület jogi partnerei kizárólag sikerdíj alapján segítik a károsultak érdekvédelmét, látják el peren kívűli illetve szükség esetén peres képviseletüket.

Kérdésed van? Szívesen csatlakoznál egyesületünkhöz?

Kártérítési kalkulátorVisszahívást kérekBelépek az egyesületbe