Adatlap és felkérés kárrendezési tanácsadásra

Ön most díjmentesen igénybe veheti biztosítási szakértőink segítségét és lehetősége van egy előzetes, tájékoztató kalkuláció kérésére is.

Az adatlapon megadásra kerülő baleseti sérült, illetve elhalálozás esetén a hozzátartozója az adatlap elküldésével felkéri tanácsadásra a Társ A Bajban Személyi Sérültekért Egyesületet a később részletezett személyi sérüléssel járó balesettel kapcsolatban, egyúttal felkéri a kárigényének érvényesítéséhez szükséges jogi érdekképviselet megszervezésével.

Az Ön által elküldött adatok alapján készítünk egy becsült kalkulációt közlekedési baleseti káráról, mely kalkulációt egy díjmentes személyes konzultáció alkalmával ismertet Önnel jogi szakértő partnerünk.

Kérjük, figyelmesen töltse ki az alábbi adatlapot!

Kártérítési adatlap

ADATLAP és Felkérés kárrendezési tanácsadásra Az 1. pontban részletezésre kerülő baleseti sérült, illetve elhalálozás esetén a hozzátartozója felkéri tanácsadásra a Társ A Bajban Személyi Sérültekért Egyesületet a 4. pontban részletezett személyi sérüléssel járó balesettel kapcsolatban, egyúttal felkéri a kárigényének érvényesítéséhez szükséges jogi érdekképviselet megszervezésével. Jelen felkérés alapján az Egyesület képviselője jogosult a jelen adatlapot megküldeni jogi partnere számára.
  • Károsult adatai

  • (Kérjük, írja le nekünk röviden a baleset körülményeit.)
  • (Kérjük határozza meg a pontos címet, külterület esetén az út megnevezését és a km-t.)
  • Pl.: törések, zúzódások, vérömlenyek, bénulás, fogazat sérülése, végtag elvesztése, stb.,) Amennyiben van rendelekezésre álló irat, kérjük, szíveskedjék feltölteni!
  • Engedélyezett fájl típusok: jpg, jpeg, png, pdf, heic., Max. file size: 10 MB.
    Legnagyobb méret: 10MB
  • Társ A Bajban Személyi Sérültekért Egyesület jelen adatlap aláírásával egyidejűleg tájékoztatja a személyi sérült károsultat, hogy több személyi sérüléses kártérítésre szakosodott ügyvéddel áll tartós együttműködésben, melynek keretében az Egyesület jogi partnerei ingyenes jogi tanácsadással állnak a jelen adatlapban megadott károsult rendelkezésre. Egyesület jogi partnerei kizárólag sikerdíj alapján segítik a károsultak érdekvédelmét, látják el peren kívűli illetve szükség esetén peres képviseletüket.