A tagság előnyei

Előrelátó, felelős életvitel = pártolói tagság

Egyesületünk több fontos célt tűzött ki maga elé, amelyek közül az egyik legfontosabbnak tartjuk a társadalmi közgondolkodás formálását, az öngondoskodás, az előrelátó felelős életvitel eszméjének fejlődését, a valóban rászoruló személyi sérültek anyagi támogatását.

Ha már gondolt arra, hogy jó lenne ha lenne egy komoly baleset biztosítása, de sokallta rá a 30-40.000Ft éves díjat, most itt a remek lehetőség, hiszen a kizárólag Egyesületünk részére elkészített egyedi balesetbiztosítás már éves 12.000Ft tagsági díj ellenében az Öné lehet. SŐT ! az egész világra és a nap 24 órájára vonatkozó balesetbiztosítás mellé további hasznos szolgáltatásokat is igénybe tud venni, mi több tagdíjával támogatja a baleseti személyi sérültek érdekében végzett munkánkat ezáltal a baleseti személyi sérülteket is!

Amennyiben Ön is tagja kíván lenni Egyesületünknek, akkor a Belépési Nyilatkozat kitöltését, majd a tagdíj befizetését követően pártóló tagként az alábbi szolgáltatásokat veheti igénybe:

–      PREVENT Balesetbiztosítás

Az egyik talán legfontosabb előnye az Egyesületi tagságnak, hogy minden pártoló tagunk tagsági viszonyának ideje alatt rendelkezik egy személyi sérüléses baleset esetére kiterjedő balesetbiztosítással, mely a nap 24 órájában az egész világon bekövetkező balesetek esetén védelmet nyújt.

Baleset esetén a sérülés mértékének megfelelően az alábbi összegek kerülnek kifizetésre:

Baleseti halál 5.000.000 Ft
Baleseti rokkantság 5.000.000 Ft
Közlekedési baleseti rokkantság 10.000.000 Ft
Baleseti közepes műtéti térítés 150.000Ft
Baleseti nagy műtéti térítés 300.000Ft
Csonttörés 50.000Ft
Baleseti eredetű múlékony sérülés 50.000Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5.000Ft/nap
Baleseti eredetű kórházi ápolási térítés 200.000Ft
Baleset miatt felmerülő költségek 100.000Ft
Baleseti eredetű égési sérülés 1.000.000Ft
Baleset miatt felmerülő költségek 500.000Ft

 A tájékoztatás nem teljes körű.  Balesetbiztosítási szabályzat letölthető innen

–    10%-os kedvezmény a Magyarországon egyedülálló alvásdiagnosztikai vizsgálatból az elalvásos balesetek megelőzése érdekében.

A szolgáltatás tagsági kártyájuk bemutatásával, előzetes telefonos bejelentkezéssel igénybe vehető a Benyovszky Orvosi Központban.

Bejelentkezés és további információ: http://www.orvosikozpont.hu/alvasklinika/

–     TB által nem támogatott, egyedi méretre gyártott, illetve forgalmazott gyógyászati segédeszközök, termékek esetében 5%-os kedvezmény (az akciós termékek kivételével).Ingyenes GYSE-szaktanácsadás az Ortoprofil boltjaiban és további telephelyeiken.

–      Ortoprofil Bolthálózat keretei között szervezett szakrendeléseken, a szakrendelési vizsgálati díjából 5%-os kedvezmény.

–   Minden pártoló tag részére évenként 1x ingyenes talpdiagnosztikai mérést, és talpbetét rendelés esetén 3% kedvezményt biztosítunk a betét árából a kijelölt Ortoprofil szaküzletekben.

Bejelentkezés és további információ: http://www.ortoprofil.hu/hu/uzleteink

–  Ingyenes szakorvosi ellátást ortopédia, neurológia, rehabilitáció, sebészet, reumatológia, traumatológia, kézsebészet, gyermekgyógyászat, gyermek rehabilitáció, gyermek ortopédia szakmákban.

– A TB által nem támogatott, sajátgyártású, egyedi méretre készített eszközökből 10% kedvezmény.

Szakorvosi vizsgálatra időpont egyeztetés: Szántai Anita, Tel: 0620-9345-160, aszantai@gysgy.hu                      www.gysgy.hu

Venyige3 Márkafüggetlen Autójavító Kft. részéről gépjárműkárok esetén soron kívüliség biztosítása, szükségjavítások azonnali elvégzése, teljes körű biztosítási ügyintézés, javítás időtartamára csereautó biztosítása.

A pártoló tagoknak a 12.000Ft-os éves tagdíjat egy összegben belépéskor, majd ezt követően minden évben 1 alkalommal évforduló váltáskor kell befizetniük.

Céges partnerek részére

Egyesületünk kiemelten fontosnak tartja azon gazdasági társaságok, szervezetek megszólítását, illetve az Egyesület munkájába történő bekapcsolódását, amelyek nagy létszámú munkavállalót foglalkoztatnak, esetleg kimutatható a munkahelyi balesetek előfordulása.

Egyesületünk abban is különbözni kíván az egyéb adományokat, támogatásokat gyűjtő civil szervezetektől, hogy az Egyesület céljait anyagilag is elismerő munkáltató részére nem egy vállalati kommunikációban jól hangzó “TÁMOGATÓINK” megjelenési lehetőséget kíván biztosítani, hanem egy értékes és hasznos pártoló tagi szolgáltatási csomagot kínál munkavállalóik számára.