Tagság

 

Előrelátó, felelős életvitel = 1 éves pártolói tagság

Sajnos alapvető tény, hogy manapság az öngondoskodás nem divat, hanem egy anyagilag biztosabb jövő eléréséhez szükséges lépés. Hazánkban egyre több ember érzi szükségét annak, hogy gondoskodjon magáról idősebb éveiben vagy utazásai, esetleg a mindennapi közlekedései során, azonban a tényleges lépések megtételéig kevesen jutnak el.

Egyesületünk több fontos célt tűzött ki maga elé, amelyek közül az egyik legfontosabbnak tartjuk az öngondoskodás, az előrelátó felelős életvitel eszméjének fejlődését, a valóban rászoruló személyi sérültek anyagi támogatását.

 

Amennyiben Ön is tagja kíván lenni Egyesületünknek, akkor a Belépési Nyilatkozat kitöltését, majd a tagdíj befizetését követően az alábbi plussz szolgáltatásokat veheti igénybe:

  • PREVENT Balesetbiztosítás – összességében több mint 22 millió Ft értékű balesetbiztosítási szolgáltatás

Az egyik talán legfontosabb előnye az Egyesületi tagságnak, hogy minden pártoló tagunk tagsági viszonyának ideje alatt rendelkezik egy személyi sérüléses baleset esetére kiterjedő baleset- és életbiztosítással.

Így tagjainknak nem kell attól tartaniuk, hogy a baleset következtében, anyagi okok miatt átmenetileg vagy véglegesen meg kell változtatniuk az addig megszokott életvitelüket. Százezres, akár milliós segítségre jogosultak, amellyel pótolható a kieső jövedelem, és finanszírozhatók a felmerülő, akár jelentős összegű költségek, kiadások.

Baleset esetén a sérülés mértékének megfelelően az alábbi összegek kerülnek kifizetésre:

Baleseti halál 5.000.000 Ft
Baleseti rokkantság 5.000.000 Ft
Közlekedési baleseti rokkantság 10.000.000 Ft
Baleseti közepes műtéti térítés 150.000Ft
Baleseti nagy műtéti térítés 300.000Ft
Csonttörés 50.000Ft
Baleseti eredetű múlékony sérülés 50.000Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5.000Ft/nap
Baleseti eredetű kórházi ápolási térítés 200.000Ft
Baleset miatt felmerülő költségek 100.000Ft
Baleseti eredetű égési sérülés 1.000.000Ft
Baleset miatt felmerülő költségek 500.000Ft

 

  • 15.000Ft értékű egészségkártya mely felhasználható a Benyovszki Orvosi Központban.
  • 10%-os kedvezmény a Magyarországon egyedülálló alvásdiagnosztikai vizsgálatból az elalvásos balesetek megelőzése érdekében.
  • TB által nem támogatott, egyedi méretre gyártott, illetve forgalmazott gyógyászati segédeszközök, termékek esetében 5%-os kedvezmény (az akciós termékek kivételével).
  • Ingyenes GYSE-szaktanácsadás az Ortoprofil boltjaiban és további telephelyeiken.
  • Ortoprofil Bolthálózat keretei között szervezett szakrendeléseken, a szakrendelési vizsgálati díjából 5%-os kedvezmény.
  • Minden pártoló tag részére évenként 1x ingyenes talpdiagnosztikai mérést, és talpbetét rendelés esetén 3% kedvezményt biztosítunk a betét árából a kijelölt Ortoprofil szaküzletekben.
  • Venyige3 Márkafüggetlen Autójavító Kft. részéről gépjárműkárok esetén soron kívüliség biztosítása, szükségjavítások azonnali elvégzése, teljes körű biztosítási ügyintézés, javítás időtartamára csereautó biztosítása.
  • Társ a Bajban Egyesület rendezvényein díjmentes részvételi lehetőség.
  • Havi hírlevél.

 

 

Céges partnerek részére

Egyesületünk kiemelten fontosnak tartja azon gazdasági társaságok, szervezetek megszólítását, illetve az Egyesület munkájába történő bekapcsolódását, amelyek nagy létszámú munkavállalót foglalkoztatnak, esetleg kimutatható a munkahelyi balesetek előfordulása.

Egyesületünk abban is különbözni kíván az egyéb adományokat, támogatásokat gyűjtő civil szervezetektől, hogy az Egyesület céljait anyagilag is elismerő munkáltató részére nem egy vállalati kommunikációban jól hangzó “TÁMOGATÓINK” megjelenési lehetőséget kíván biztosítani, hanem egy értékes és hasznos pártoló tagi szolgáltatási csomagot kínál munkavállalóik számára.

Pl. 1.000.000Ft-os “támogatás” esetén 85 dolgozó részére biztosítja a fenti 1 éves pártoló tagságot.