Kárrendezés

Elkötelezetten a bajban!

Egyesületünk kiemelt partnere az Első Magyar Kárrendező Zrt., amely cég sokéves tapasztalattal rendelkező profi szakértőivel a szakértő partnerei segítségével a legkiválóbb képviseletet nyújtja az arra rászorulóknak.

Első lépésként megtörténik az ügy minden részletére kiterjedő pontos és szakszerű adatfelvétele, amely kiterjed a baleset körülményeire, az egészségügyi állapotra és a károsult életkörülményeinek feltérképezésére.

Ez alapján kalkulálható ki a vagyoni és a nem vagyoni kártérítési igény összege, amely komoly szaktudást és nagy gyakorlatot igényel. Az Első Magyar Kárrendező Zrt, illetve a Társ a bajban – Személyi Sérültekért Egyesület célja, hogy olyan kártérítési igény készülhessen el a biztosítótársaság felé, amely méltányos összeget jelent a károsultnak, várhatóan a bíróság is hasonló összeget ítélne meg, de a biztosító számára is elfogadható, hogy lehetőség szerint elkerülhetővé váljon a több évig tartó pereskedés.

Minden más esetben a cég – ellátva a károsult jogi képviseletét – polgári peres eljárásban szerez érvényt a balesetet szenvedett jogi és anyagi követeléseinek.

Az Egyesület kiemelt partnere, az Első Magyar Kárrendező Zrt., elsődleges célja a korrekt peren kívüli egyezség, amely lényegesen lerövidíti az ügy átfutási idejét, de így is fel kell készülni arra, hogy az egészségi állapot véglegesnek mondható kialakulásáig az ügy nem zárható le.

Ebben az esetben is törekszik arra, hogy az igazoltan felmerülő költségek finanszírozására a károsult előlegben részesüljön, minél előbb pénzhez jusson.

Ez a képviselet az eljárás ideje alatt az ügyfélnek nem kerül pénzébe, mert a feladatot kizárólag sikerdíj fejében vállalják, azaz csak a megnyert és elnyert kártérítés mértékének megfelelően kell a képviseletért ellentételezést fizetni.

Akit az Első Magyar Kárrendező Zrt. képvisel, amögött egy felkészült szakértői csapat, egy teljes apparátus áll annak érdekében, hogy minden esély biztosítva legyen a kiváló jogászokkal rendelkező biztosítókkal szemben. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint elégedett ügyfeleik száma. (Lásd:” Kiemelt partnerünk esetei” – a teljesség igénye nélkül menüpont)