Egyre szövevényesebb üggyé kezd alakulni a néhány héttel ezelőtt történt baleset, amelyben két biciklis szenvedett súlyos személyi sérülést. A cikk tökéletesen rámutat arra, hogy miért fontos, hogy egy baleset bekövetkeztekor, akár már a helyszínen segítséget kérjünk, a későbbi kártérítési igényünk igazolása érdekében szakértőktől.

Mint ismeretes, Pártos Csilla autójával, egy kamionnal és két kerékpárossal ütközött össze. A balesetben a két kerékpároson kívül más nem sérült meg.

A helyszínen felvett tanúvallomások ellentmondanak egymásnak, mindenki másképp emlékszik a történetre. Ilyenkor nagyon komoly segítség lehet egy szakértő a helyszínen, aki a rendőrségi helyszínelés mellett odafigyel, hogy minden szabályszerűen történjen, ne kallódhassanak el információk, amelyek létfontosságúak lehetnek a későbbi kártérítési igény megalapozásához.

Egyesületünk a jogi segítségen kívül 24 órás helyszínelési segítséggel is áll a balesetet szenvedettek rendelkezésére, hogy minél megalapozottabban képviselhessük ügyüket, társak lehessünk a bajban!

Küldjön üzenetet!