BALESETET SZENVEDETT, MOZGÁSUKBAN KORLÁTOZOTT EMBEREK KOMMUNIKÁCIÓJA – KEREKESSZÉKES SZÓVIVŐK KÉPZÉSE

A  balesetet szenvedett, mozgásukban korlátozott emberek érdekeinek képviseletéhez kapcsolódó fontos szóvivői, kommunikációs projekt indul Budapesten. Az érintettek számára szervezendő szóvivői kommunikációs napra 2014. november 8-án kerül sor. A modell értékű, első magyarországi kommunikációs kezdeményezés közreműködői a hazai kommunikációs szakma ismert szervezetei és szakemberei, akik kiemelt feladatuknak tekintik a balesetben megsérült személyek segítését.A partnerek és a támogatók jelenlétében sorra kerülő sajtótájékoztatóra 2014. október 16-án csütörtökön 10 órakor kerül sor a  Park Inn by Radisson különtermében: Budapest, Szekszárdi utca 16-18. (a Váci úti TESCO áruház szomszédságában)

A Társ a bajban  – Személyi Sérültekért Egyesület kezdeményezésére, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének a partnerségével sorra kerülő rendezvényhez ezidáig is számosan csatlakoztak: a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, a Magyarországi Szóvivők Országos Egyesülete,  a Magyar Public Relations Szövetség,  a Nyugat

magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar Egészségügyi Szóvivői és Kommunikációs Szak, valamint vállalatok, intézmények és szervezetek. A sajtótájékoztatón való részvételhez regisztráció szükséges.
A Projekt Szervező Bizottsága nevében: Társ a bajban  – Személyi Sérültekért Egyesület.

Jelentkezés: 00 36 20 440 30 30 ; E-mail: info@tarsabajban.hu

Kommunikációs szakmai információk: G. Németh György 06 30/ 9 30 41 24 ; gngy@gngy.eu

Küldjön üzenetet!