Jó tudni

Mivel foglalkozik a Társ a bajban – Személyi Sérültekért Egyesület?

Személyi sérüléssel járó balesetek sérültjeinek szeretnénk teljes körű segítséget nyújtani. Azért hoztuk létre az Egyesületet, hogy elősegítsük a baleseti kártérítés kultúrájának elterjedését és segítsük a balesetet szenvedett személyeket, hogy hozzájussanak jogos járandóságaikhoz, szükség esetén a felépüléshez és az újrakezdéshez szükséges eszközöket, lehetőségeket, szolgáltatásokat igénybe vehessék.

Kiknek nyújtunk segítséget?

Bárkinek, aki személyi sérüléssel járó balesetet szenvedett önhibáján kívül, vagy ilyen balesetben veszíttette el hozzátartozóját, legyen az közlekedési vagy munkahelyi vagy bármely egyéb baleset.

Milyen ügyekben tudunk segíteni:

–        Közlekedési baleset
–        Munkahelyi baleset
–        Közterületi elcsúszásos baleset
–        Tömegközlekedési baleset
–        Épületről leeső tárgy okozta baleset
–        Házi- vagy vadállat által okozott baleset
–        Sportbaleset
–        Rendezvényen bekövetkező baleset
–        Egyéb személyi sérüléses balesetek

Valóban ingyenes a szolgáltatás?

Ingyenes kártérítési tanácsadással állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére. Felkeresve munkatársunkat elérhetőségeink bármelyikén 24 órán belül visszajelzünk a baleseti kártérítési problémákkal kapcsolatban. Az előzetes helyzetértékelés, az eset feltérképezésé és egy előzetes kárigény kalkuláció elkészítése teljesen ingyenes.

Amennyiben a velünk együttműködő biztosítási szakjogász partnerünk megbízást kap az ügy képviseletére, nagy gyakorlattal rendelkező, szakképzett szekértői csapat képviseli a kártérítési ügy teljes folyamata alatt.

Ez a képviselet az eljárás ideje alatt az ügyfélnek nem kerül pénzébe, mert a feladatot partnereink kizárólag sikerdíj fejében vállalják, azaz csak a megnyert és elnyert kártérítés mértékének megfelelően kell a képviseletért ellentételezést fizetni.

Feltétlen perelni kell a kártérítésért?

Elsődleges célunk a korrekt peren kívüli egyezség, amely lényegesen lerövidíti az ügy átfutási idejét, de így is fel kell készülni arra, hogy az egészségi állapot véglegesnek mondható kialakulásáig az ügy nem zárható le. Ebben az esetben is törekszünk arra, hogy az igazoltan felmerülő költségek finanszírozására a károsult előlegben részesüljön, minél előbb pénzhez jusson.

Ki fizeti ki a károm?

Az esetek túlnyomó részében a beleset okozójának a biztosítója fedezi a kártérítést. Amennyiben a vétkes félnek nincs biztosítása, abban az esetben a károkozó kötelezett a kár megfizetésére.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..