Téli időszakban a síkos, csúszós utak, járdák, lépcsők számtalan baleseti veszélyt rejtenek magukban. A hét elején esett ónos eső jégvilággá változtatta a pilisi hegyeket. A jég súlyától megdőlt fák, leszakadt ágak, veszélyes villanyvezetékek, és csúszós burkolat nehezíti a környéken lakók mindennapjait. A természet jelezte, erejét és kiszámíthatatlanságát. A tél közeledtével fel kell készülni a kiszámíthatatlan időjárási viszonyokra, és az ebből adódó baleseti helyzetekre.

Megfelelő baleset biztosítással minden eshetőségre felkészülhetünk. Az előrelátás, a megfelelő balesetbiztosítás nyugalmat és biztonságot ad az ilyen jellegű káreseményeknél. Egyesületünk kiemelten fontosnak tartja, hogy arról is tájékoztatást adjon, hogy a károsultak és hozzátartozóik milyen segítséget vehetnek igénybe annak érdekében, hogy a baleset után a sérült, és rajta keresztül családjának életminősége – a baleset súlyosságának függvényében – a lehető legkevesebbet változzon.

Ingyenes kártérítési tanácsadással állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére. Keresse fel munkatársunkat elérhetőségeink bármelyikén és 24 órán belül visszajelzünk Önnek baleseti kártérítési problémájával kapcsolatban. Amennyiben már az első alkalommal a személyes konzultáció mellett dönt, abban az esetben online vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül tud időpontot kérni, hogy kollégánkkal személyesen tudja megbeszélni, feltérképezni a felmerülő lehetőségeket, várható fejleményeket.
Tanácsadási szolgáltatásunk teljes mértékben ingyenes, az előzetes helyzetértékelés, az eset feltérképezése és egy előzetes kárigény kalkuláció elkészítése erejéig.

Küldjön üzenetet!