Szakértőink

Tapasztalat, szaktudás, megbízhatóság, országos biztosítás szakjogászi háttér

Ahogy fogfájás esetén sem a háziorvoshoz vagy éppen belgyógyászhoz fordulunk, úgy személyi sérüléses kár esetén sem mindegy, hogy kire bízzuk érdekképviseletünket, milyen napi gyakorlattal és speciális szaktudással rendelkező jogi szakembert választunk.

Amennyiben az ügy menete megkívánja külső szakértők bevonását, abban az esetben az Egyesület a szerződött partnerein keresztül a legkiválóbb szakértőket sorakoztatjuk fel a kártérítés megítélésének érdekében. Munkatársaink között sokéves felsőfokú kárszakértő képzettséggel, személybiztosítási biztosítói kárrendezési és kárügyintézési gyakorlattal, valamint kockázatelbírálói, biztosítástechnikai szakértői képzettséggel és sokrétű tapasztalatttal rendelkező munkatársak találhatóak.

Mindemellett – szükség esetén – igénybe vesszük szakértő partnereink közreműködését, így többek között

  • Ügyvédek
  • Orvos szakértők
  • Biztosítási szaktanácsadók
  • Gépjármű kárszakértők
  • Pszichológusok
  • Helyszínelők
  • Orvosok

is megtalálhatóak külsős partnereink között.

Országosan kiépített személyi sérülésekre szakosodott jogi tanácsadó és szükség esetén teljes körű képviseletet ellátó partnerekkel állunk a károsultak és hozzátartozóik rendelkezésére !

Jogi partnereink Pest, Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Csongrád, Bács-Kiskun, Fejér, Komárom-Esztergom, Baranya, Somogy, Zala megyékben is elérhetőek, szükség esetén személyesen is felkeresik a mozgásképtelen sérülteket.

Tanácsadási szolgáltatásunk teljes mértékben ingyenes, az előzetes helyzetértékelés, az eset feltérképezése és egy előzetes kárigény kalkuláció elkészítése erejéig.

Hívjon bennünket: 06 20 440 3030, vagy írjon: info@tarsabajban.hu

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST!